Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Loom bands

Certificate, safety: EN71 Part1:2011, EN71 Part 2:2011, EN71 part3: BS:EN 71-3:2013.

Srebro

Skladno s poljsko zakonodajo za srebrne polizdelke, katerih masa je manj kot 5 gramov, ne velja postopek preskušanja in ni jih treba označevati.

Ne glede na to izvajamo dodatne, neobvezne raziskave. Več podatkov, skupaj s potrdili Agencije za preskušanje kovin si lahko preberete tukaj: srebrna žica, osnova za uhan, kavelj za uhan, štoparji, zaponke, karabini, obročki. Če želite pridobiti potrdila za druge srebrne izdelke, prosimo, kontaktirajte nas. Sodelujemo z Agencijo za preskušanje kovin in lahko za Vas izvedemo raziskavo ter preskušanje. Te vrste raziskave se plačajo.

Swarovski

Smo uradni branding partner programa Create Your Style with SWAROVSKI ELEMENTS podjetja SWAROVSKI AG. Z nakupom v naši trgovini si zagotaljate nakup originalnega izdelka pri neposrednem dobavitelju po zelo ugodnih cenah.
Preberite Potrdilo.

Polizdelki - Nikelj Free

Vsebnost niklja v naših polizdelkih je bila preskušena in ustrezaja normam EN12472 & EN1811: Intertek 1, Intertek 2, Intertek 3, Intertek 4, Intertek 5, Intertek 6.

Lesene perlice

Lesene enobarvne perlice so lepo in živo pobarvane z varno in ekološko barvo, ki izpolnjuje normo BS EN 71-3:1995. Perlice so bile preskušene v neodvisnem laboratoriju Intertek v Veliki Britaniji.

Polizdelki - Cadmium Free

Vsebnost kadmija v naših polizdelkih je bila preskušenja in ustraza normi BS EN 1122:2001.

Školjke

Naše školjke prihajajo iz legalne vzreje, kar potrjuje veterinarsko dokazilo.

Nohte - Nakit

Naši polizdelki za nohte so bili preskušeni v neodvisnem laboratoriju Intertek v Veliki Britaniji.