Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Splošni pogoji

1. Področje uporabe

Naslednji splošni pogoji veljajo za vsa naročila, ki se oddajo v naši spletni trgovini.

2. Strani Pogodbe, sklenitev Pogodbe

Pogodba o nakupu se podpiše z APW Global Sp. z o. o. Sp. Kom.
Predstavitev izdelka v spletni trgovini ni pravno zavezujoča ponudba, a samo nezavezujoč spletni katalog. S klikom na gumb naročanja oddajate zavezujočo ponudbo za blago, ki se nahaja v Vaši košarici. Oddaja naročila se potrdi z automatskim sporočilom ter sprejemom naročila neposredno po njegovi oddaji. Pogodba se skleni hkrati e-mail potrdilom naročila.

3. Plačilo

Naša trgovina nudi slednje načine plačila:
Kreditna kartica
Plačilo je izvedeno takoj ko sprejemamo Vašo naročilo. Ob izbiri plačila s kreditno kartico ne zaračunamo nobenih dodatnih stroškov..
Nakazilo na bančni račun
Zavezani ste poslati nakazilo v roku 7 dni od prejema potrdila o sprejemu Vašega naročila. Ob izbiri plačila z nakazilom na bančni račun ne zaračunamo nobenih dodatnih stroškov..
PayPal
Plačilo je izvedeno takoj ko sprejemamo Vašo naročilo Ob izbiri plačila z PayPal ne zaračunamo nobenih dodatnih stroškov.
Elektronsko nakazilo
Plačilo je izvedeno takoj ko sprejemamo Vašo naročilo. Ob izbiri plačila z elektronskim nakazilom ne zaračunamo nobenih dodatnih stroškov.

4. Osebni prevzem

Dostavljamo izključljivo po pošti. Možnost osebnega prezvema, na žalost, ni na voljo.

5. Avtomati za pošiljke

Ne dostavljamo blaga v avtomate za pošiljke.

6. Varovanje lastnine

Dokler ni plačan znesek naročila, blago ostaje v naši lasti.

7. Transportne poškodbe

V primeru, ko blago kaže transportne poškodbe prosimo, čimprej sporočite ta fakt pri kurirju in kontaktirajte nas. Če ne boste prijavili poškodbe, ne boste izgubili pravice do zakonskih pooblastil in zagotavljanja svojih pravic, npr. garancije. Vendar s prijavo poškode pri nas nam lahko pomagate zahtevati pri prevozniku odškodnino iz naslova zavarovanja transporta.

8. Sestavljanje Pogodbe

Sestavljamo besedilo Pogodbe in Vam po pošti pošljemo podrobnosti o naročilu ter splošne pogoje trgovanja. Splošne pogoje trgovanja si lahko kadarkoli preberite ali potegnete na naši spletni strani. Prejšnja naročila si lahko ogledate po prijavi v sistem.

9. Jezik pogodbe

Pogodba je sestavljena v slovenščini.