Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Odstop

V roku tridesetih dni imate pravico do odstopa od te pogodbe brez obveznosti obrazložitve. Rok za odpoved znaša trideset dni od dneva, ko ste Vi ali pooblaščena tretja oseba, ki ni hkrati dobavitelj, dobili v last naročeno blago.
Da bi odstopili od pogodbe, morate nas(APW Global Sp. z o.o. Sp. Kom., ul. Składowa 10, 05-840 Brwinów, info@maxbeads.si z eksplicitnim obvestilom (npr. s po pošti poslanim pismom, e-mailom ali prek obrazca) obvestiti o Vaši odloki o odstopu od Pogodbe.
Za ohranjevanje odpovednega roka je dovolj, da nam pošljete sporočilo o odstopu od pogodbe pred potekom roka za odstop.

Posledice odstopa

Po Vašem odstopu od te Pogodbe, takoj in najpozneje v štirinajstih dneh od sprejetja sporočila o odstopu od Pogodbe Vam bomo povrnili ves denar, ki smo ga od Vas prejeli, skupaj s stroški dostave (razen dodatnih stroškov, ki so posledica tega, da ste izbrali drugačen način dostave, kot je ta, ki jo mi ponujamo kot najbolj ugodno in standardno). Za povrnitev tega denarja bomo porabili ista sredstva, ki ste jih porabili Vi v prvi tranzakcji, razen če smo se prej dogovorili o drugem. V nobenem primeru Vam ne bomo obračunali dodatnih strožkov iz naslova odstopa od Pogodbe.
Obvezani ste poravnati stroške vračila blaga. Morate poravnati stroške morebitnega znižanja vrednosti blaga le v primeru, ko kot razlog za to znižanje ni možno sprejeti Vašega ravnanja z blagom, kar je bujno za ocenjevanje njenega stanja, lastnosti in funkcionalnosti.