Velika trgovina z perlicami - več kot 18.214 izdelkov. Perlice, perle, dragi kamni, kamni, polizdelki, osnove in zaključke za uhane, koral, biseri, kristali.

Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

MAXBeads - najboljša trgovina z biseri za vas

Lepe kroglice v vseh barvah mavrice, sijajnih obeskov, steklenih kroglic in dragih kamnov - obstaja toliko izdelkov, da lahko vsakdo najde nekaj za njih. Izdelava nakita je izjemen hobi, idealen za ustvarjalne ljudi. Toda ... ustvarjalnost mora biti omejena, če nimate preveč elementov, ki jih lahko izberete. Veliko ljudi, ki se ukvarjajo z ročno izdelanim nakitom, so razočarani s ponudbo kroglic trgovin. Morda tudi vi pripadate njim. Na srečo je ta čas konec danes. Od dneva, ko ste prvič obiskali MAXBeads. Tukaj lahko najdete skoraj vse ... in še več.

Ugotovitve o nakitu, dodatki za nakit. Ugotovitve za izdelavo nakita

Nekateri podcenjujejo pomembnost ugotovitev nakita. Vedo, da so takšni majhni elementi, kot so ušesne žice, zaponke, kroglice, jastogi ali razcepljeni obročki, potrebni, vendar menijo, da njihova kakovost ni pomembna. Vendar pa morajo biti ti elementi težki, enostavni za uporabo in ... lepi. Ustrezna izbira najdb nakita lahko naredi določeno zapestnico ali uhane bolj elegantno. V naši trgovini najdete nakit iz srebra 925, srebro ali celo pozlačene.

Poldragi kamni in biseri iz dragih kamnov

Če sanjate lep, eleganten nakit, vam ni treba porabiti veliko denarja za diamante, smaragde in druge dragocene kamne. Lepi so tudi ahat, granat, citrin, jades, ametist ali oniks, ki zlahka zamenjajo drage elemente. Najbolj priljubljeni izdelki v naši trgovini so poldragi kamni in biseri dragih kamnov. Večina je naravni kamen za izdelavo nakita. Zaradi njih lahko ustvarite izredne in originalne zapestnice, uhane in ogrlice.

Stekleni perle, kroglice.

V MAXBeads boste našli kroglice, perle v mnogih barvah, oblikah in velikostih. Narejene so iz različnih materialov. Najbolj priljubljena je steklo. Steklene kroglice so na voljo v različnih velikostih od velikih do najmanjših kroglic (približno 2 mm). Prodajamo elemente najboljših blagovnih znamk: Toho perle in Miyuki kroglice ter češke kroglice.

Swarovski kristal

Swarovski sodi med najbolj ekskluzivne blagovne znamke, ko gre za ročno izdelan nakit. V naši trgovini boste našli majhne Swarovske kristali inkroglice (idealne za občutljive zapestnice), Swarovski kristale (za uhane in ogrlice) in pripravljene Swarovski obeske za začetnike.

Perle shop

Kot lahko vidite, ponujamo široko paleto izdelkov za ročno izdelan nakit. Naša trgovina z perli je idealen kraj za tiste ljudi, ki začnejo ta hobi in tiste, ki imajo bogate izkušnje na tem področju. Kupite lahko v maloprodajnih torbah ali vrečah na debelo, nudimo pa tudi popust ali brezplačno dostavo.