Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Plastične perle / akrilne perle

Plastične perle so lahke, enostavne za uporabo in poceni elementi za izdelavo nakita. Zaradi njih lahko ustvarite zanimive in edinstvene zapestnice, uhane in ogrlice. Poleg tega izdelava nakita iz plastičnih kroglic ne stane veliko. V naši ponudbi boste našli bleščeče diamantne akrilne perle, okrogle perle in tiste v obliki solz. Naše plastične perle so na voljo v vseh barvah mavrice. Najbolj intenzivne odtenke lahko opazimo v čudežnih kroglicah. Zapestnice in uhani iz njih bodo imeli presenetljivo sočne barve. Priporočamo, da si ogledate ledene in srebrne perle. Tako prozorni ledeni biseri kot srebrne plastične perle bodo idealna osnova za eleganten nakit za glamurozno noč. Če vam je dolgčas s ponavljajočimi se vzorci in barvami kroglic, si oglejte razdelek z bolj izpopolnjenimi izdelki. Obstajajo plastične perle z originalnimi vzorci, dvobarvne in perle z samo eno majhno črto v drugi barvi. Na voljo so tudi v različnih oblikah, kot so perle, kvadrati ali solze.

--- preberi več ---
akrilne perle

Ponujamo velike plastične perle vseh vrst, barv in velikosti. Ponujamo perle v razsutem stanju s cenami na debelo, tako da jih lahko kupite v 500 gramov vrečke. Če ne potrebujete toliko kroglic, vam ponujamo majhne vrečke, kot 20 gramov. Najbolj priljubljene plastične perle so akrilne perle v kristalni barvi. Iz njih lahko naredite ne le nakit, temveč tudi lestenec ali steno, okrasitev oken.