Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Češke steklene perle - Preciosa, SuperDuo, Fire Polirano, fasetirano

Nakup čeških kroglic je odlična izbira za vsakogar, ki ima rad perle v številnih barvah in velikostih, vendar ne želi porabiti veliko denarja za svoj hobi. Češke perle so znane po visoki kakovosti, njihova cena pa je precej nižja od cene japonskih znamk, kot so Miyuki in Toho. Za razliko od teh japonskih izdelkov so češke steklene perle na voljo v majhnih in večjih velikostih.

Češke perle proizvajajo številna podjetja, nekatera pa so bolj priljubljena od drugih. To so perle, ki jih izdelujejo Preciosa in Matubo. Slednji so razdeljeni na nekaj vrst. Najbolj priljubljena vrsta, imenovana Matubo Super Duo, izstopa iz drugih zaradi prisotnosti dveh lukenj. Obstaja tudi nekaj drugih znamk, ki so vredne pozornosti, čeprav še niso znane, vsaj zaradi netipičnih oblik, kot so Ufo perle v obliki letečih krožnikov. Češke steklene perle pomenijo raznolikost barv, oblik in zanimivih vizualnih učinkov. V naši trgovini boste našli perle s pearlescentnimi učinki, prozornimi in kroglicami v neonskih barvah. V naši ponudbi lahko vsakdo najde nekaj zanje.

--- preberi več ---
Češke perle

V naši trgovini z biseri ponujamo češke steklene perle v maloprodajnih cenah in veleprodajnih cenah v vrečah v razsutem stanju. Prodajamo veliko različnih oblik, barv. Najbolj priljubljene so češke perle, ki se imenujejo ognjeno polirane, SuperDuo ali Preciosa . Preciosa Candy in Preciosa semena kroglic sta najbolj iskana s strani umetnika. Iz njih lahko naredite lep nakit, še posebej z dvema luknjama, ki jih lahko ustvarite, zapestnico, ogrlico ali uhan. To je super za češke steklene perle uporabo z Toho perle in nato z nakitom ugotovitve, kot so uhani, konci, glave zatiči ali skok obroči.

Češke perle - zabava z oblikami

Češke perle se pogosto uporabljajo za izdelavo perla. Z nakitom in pisanimi kroglicami z dvema luknjama lahko naredite ravno nakit, kot so ogrlice ali zapestnice v lepih geometrijskih vzorcih.

Preciosa perle , SuperDuo perle - eleganten nakit vsak dan

Češke perle bodo pripomogle k spektakularnemu učinku. Samo založite kapljice v obliki kapljic, npr. Na voljo so v mnogih lepih barvah. Ključavnica za prečkanje črte ali tanko žico skozi njo se nahaja v ožjem delu krogle. Zaradi tega lahko ustvarite ogrlico, ki spominja na vodno kaskado. Izdelane iz več odtenkov kroglic v modri barvi bodo podobni grobemu morju. Češke kapljice v obliki kapljic vam prav tako omogočajo, da naredite uhane, podobne nekaterim organizmom iz koralnih grebenov, ki bodo privlačili pozornost. Po drugi strani pa bodo okrogle perle s kroglicami z velikimi luknjami na sredini omogočile navojem traku za nakit. Dopolnitve uporniške rock stilizacije, močne in ekspresivne, bodo ustvarjene iz čudovitih čeških kroglic. Dali bodo užitek tej ženski, ki želi na različne načine poudariti svoj edinstveni slog, nakit pa je zanj pomemben element vsakodnevne stilizacije.

Češke steklene perle

Steklene perle so kombinacija kakovosti in ugodne cene. Tako vsebujejo dve značilnosti, ki jih potrošniki najbolj iščejo. Njihova največja prednost je, da so na voljo v različnih velikostih. Zahvaljujoč temu lahko ustvarimo edinstvene zapestnice iz kroglic. perle imajo zanimive učinke, kot je biserni sijaj. Seveda bodo vsi našli nekaj zase. V našem asortimanu boste našli široko paleto kroglic v številnih barvah in oblikah. Če ste bili kdaj v stiku s polizdelki za nakit, veste, kako pomembno je, da jih pravilno izberete. Na voljo v modnih neonskih odtenkih so odlični za dekoracije ušes. Izvirni uhani, ki jih ustvarimo, bodo nedvomno predmet občudovanja med prijatelji. V lokalni trgovini ne najdemo takšnih edinstvenih ročnih del. Ročno ročno izdelana je zelo cenjena v sodobnem svetu in zahvaljujoč temu lahko razvijamo tudi poslovanje, ki je dodatna oblika dohodka.