Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

materiali za izdelavo nakita

Stringing materiali : Vrvice, žice, trakovi za navoje - ti navidezno skromni polizdelki za nakit, z malo domišljije, se lahko spremenijo v nezemeljno elegantne in edinstvene okraske. Kupite jih po najnižjih cenah.

--- preberi več ---

Raztegljivi materiali: Vrvice, vrvice, niti, žica za izdelavo nakita

Z vašo ustvarjalnostjo boste zagotovo ustvarili neverjeten nakit, ki vam ne bo prinesel občutka in se prilega vsaki priložnosti. Svilene vrvice so kot polizdelki popolne za ročno izdelan nakit, na primer kot osnova za ogrlico ali zapestnico. Rebra in nit, ki se najpogosteje uporablja za izdelavo ogrlic in zapestnic, se jim doda, na primer, steklene kroglice, polizdelki iz kamna ali lesa. Odličen dodatek je tudi občutek kosov. Trakovi so tudi element, iz katerega lahko pričarate nekaj edinstvenega in prijetnega. Trakovi in svilene vrvice se lahko uporabljajo tudi kot okraski za oblačila, torbe, čevlje in pasove. Uporaba teh elementov je stvar naše domišljije in ustvarjalnosti. Vse te polizdelke lahko kupite v različnih dolžinah, velikostih in premerih, kar daje resnično široko polje vsem ročno izdelanim nakitom manijakov.