Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Keramične perle Porcelanaste kroglice in keramične kroglice

Porcelanske perle so narejene iz bele keramične mase, ki je najplemenitejši keramični material. Zato se izrazi „porcelanaste perle“ in „keramične perle“ izmenično uporabljata. Čeprav je porcelan običajno znan kot material za elegantno posodo, se uporablja tudi za izdelavo nakita. Porcelanaste perle sodijo med najbolj raznovrstne elemente med nakitnimi materiali.

Izdelane so v mnogih barvah in tudi v mnogih oblikah. V naši ponudbi boste našli bleščeče perle v obliki kroglic, kvadratov, opeke, pa tudi v obliki solz in cvetov. Priporočamo, da so porcelanske perle v obliki figur, kot so angeli, pikčice, mačke in metulji. Če boste izdelali nakit za deklico, boste zagotovo našli nekaj zanimivega na spletni strani figuric. Zapestnica iz pikic ali delfinov ji bo prinesla veliko veselja! Zaradi zanimivega in edinstvenega dizajna vam bodo porcelanske perle pomagale pri prepoznavanju sebe in ustvarjanju nakita, ki ga ne najdete v nobeni trgovini!

 

--- preberi več ---
keramične perle

Naša trgovina z biseri ponuja veliko paleto porcelan in keramičnih kroglic . Mi prodajo v razsutem stanju vrečke z veleprodajnimi cenami, ampak tudi smo prodajo za hobbyist v manjših trgovinah na drobno. Izberete lahko pikčaste porcelanaste perle ali več tradicionalne bele keramike . Vse je odvisno od vrste nakita, ki ga izdelujete.

Porcelanske perle - edinstvene oblike in barve

Porcelanaste perle so široka paleta izdelkov za izdelavo nakita, ki jih izdelujete sami, v katerih lahko najdete številne zanimive oblike kot porcelanaste figurice. Med njimi so, na primer, perle v obliki ptic (sove, tucani), pisane ribe in mladiči, prašiči, metulji, žabe in ladybugs, ter perle v obliki čevljev. Vendar to ni vse. V to kategorijo spadajo tudi perle, ki prikazujejo otok z madeži, karto ali zelenjavo. Paleto porcelanastih kroglic dopolnjujejo modeli s tradicionalnimi oblikami (kocke, perle), ravnimi kroglicami, solzami, porcelaninimi kroglicami, sodi, opeko ali kockami. Izbirate lahko med številnimi privlačnimi barvami, ki jih je mogoče mešati, in polizdelki - zahvaljujoč jim lahko zlahka položite perle, na primer na žico in zaprete s trajno zaponko.

Barvne zapestnice in nežni uhani

Porcelanske perle so rudnik navdiha in dobrih idej. Veliko število vzorcev in barv porcelan biserov vam omogoča, da ustvarite zelo prefinjene in nenavadne nakit. Za poletno stilizacijo lahko ustvarite čudovito zapestnico z kroglicami v obliki tučanov in nenaseljenih otokov. Takšna zapestnica bo primerna, na primer, v zračno obleko. Z biseri lahko naredite celo vrsto nakita, ki je skladen z oblikami ali barvami. Občutljivi porcelanski uhani, npr. V obliki kapljice ali majhnih kroglic, se bodo popolnoma ujemali z ogrlico iz kroglic iste barve. Za to zapestnico in brezčasen komplet za različne priložnosti je pripravljen. Barve kroglic lahko mešate in tako ustvarite edinstvene kombinacije. Ustvarite lahko niz koral, ki se ujemajo z izbrano obleko ali bluzo. Vse kar morate storiti je, da se ujemate z ujemajočimi se povezavami in žičnicami za nakit, ki so tudi v naši ponudbi. Možnost je dana tudi le kroglicam, ki so namenjene individualni izdelavi nakita.

Porcelanaste perle

Porcelanske perle so čudovita drobna čudesa, ki se lahko spremenijo v majhna, svetleča umetniška dela, ki uporabljajo linijo ali strune in malo domišljije. Porcelanske perle so izjemno šarmantni polizdelki za nakit. Primerni so za izdelavo zapestnic, ogrlic, uhanov in okrasitev ročnih torbic, oblačil ali izdelave broš. Nekateri amaterji iz porcelana so celo ročno izdelani. Porcelanske perle so na voljo v neštetih barvah, velikostih in oblikah, kar vam omogoča, da ustvarite kar želite. Ti praktični polizdelki za nakit so okrogle, ovalne, podolgovate in ravne oblike. Širok spekter izbir je tudi velik plus, ko smo se prijavili na tečaj DIY "naredi si sam" - kar je preprosto "narediti sam".

Strokovnjaki na tem področju vedo, da je porcelanski nakit pogosto drag. Torej, pri nakupu nakita v obliki ugotovitev nakita , imamo zagotovilo, da smo pridobili naše sanjske porcelanske perle po najcenejši ceni.