Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Kovinske kroglice in distančne kroglice

Že vrsto let se za izdelavo nakita uporabljajo kovinske perle . Vsekakor niso lahki, vendar so enostavni za uporabo in težki. V naši trgovini boste našli široko paleto kovinskih kroglic . Prodajamo elemente v majhnih in velikih velikostih od 5,5mm do 8x15mm. Priporočamo kovinske perle iz žice, dekorativne (v obliki cvetov, metuljev in rib), svetleče snežne krogle in že pripravljene čare. Če imate raje lažje elemente, lahko v naši trgovini najdete pisane aluminijaste perle v oblikah kock, kroglic, oval in solz.

Kovinski elementi se v nakitu pogosto uporabljajo kot deli, kot so delilniki in pritrdilni elementi. V naši trgovini najdete veliko kovinskih polizdelkov za nakit tudi distančnike . Kovinske perle običajno niso povezane z občutljivim, girly nakitom. Vendar pa bodo kot nalašč za punk nakit. Zapestnica ali ogrlica iz kovinskih elementov je bistvo tega stila. Če imate raje eleganten slog, združite kovinske perle s steklenimi. Takšna kombinacija bo zagotovo premagala monotonost.

--- preberi več ---
kovinske perle

Kovinske perle, imenovane tudi včasih distančniki , so zelo lep izdelek za izdelavo nakita s poldragimi kamni ali steklenimi kroglicami. Običajno vstavite eno kovinsko kroglico in nekaj kamnov ali steklenih kroglic, ki jih povežete z materialom za vezanje in ugotovitvami nakita. Prodajamo veliko različnih oblik, velikosti v maloprodaji ali vrečah v razsutem stanju. Naša cena je ena izmed najcenejših na trgu.

Nakit iz kovinskih kroglic - svet, poln navdiha

Kovinske perle so obsežna kategorija izdelkov, v katerih so edinstveni modeli kroglic in obešalnikov. Žične perle v obliki kovinskih žičnih krogel so izjemno učinkovite. Nepravilno ovite žice tvorijo slikovite esce-flores, iz katerih lahko pričarate čarobni šarm, ogrlice in zapestnice. Tak komplet bo popolnoma usklajen s črno obleko, npr. Z žametno obleko. V tej kategoriji so tudi kovinske perle na kroglicah, ki se lahko nanesejo na katerokoli kroglico, npr. V obliki perle, da jo malo oživijo ali ji dajo zanimiv videz. Kovinski distančniki s kubičnim cirkonijem bodo ločili perle iste barve, kar bo ustvarilo prijeten okras v enotnem nizu kroglic. perle v obliki sneženih žogic so zanimivi elementi, iz katerih lahko naredite nežen, zelo ženstven nakit.

Kovinski obeski in distančniki s kubičnim cirkonijem

perle iz kovine so kategorija, ki vključuje tudi pisane obeske. Obeski imajo zelo različne oblike. Sem spadajo cvetovi, listi, živali (npr. Delfini, mačke in ptice), predmeti (torbe, čevlji, Aladdinova svetilka) in številke. Čarobni čari izgledajo odlično v zapestnicah, med drugimi kovinskimi kroglicami, kot so perle in distančniki s kubičnim cirkonijem v obliki kroglic ali diskov. Kovinske perle v obliki obeskov bodo postale zelo privlačen element kakršne koli zapestnice, ki jo boste ustvarili, kar je vredno uporabiti naše žice in nakit. Zahvaljujoč tem perle, lahko ustvarite "temno zapestnico", to je, med perle dal obeski z živalmi ali tistimi, ki prikazujejo vozila ali ženski dodatki (torbici, zatiči). V kombinaciji z občutljivimi perlami

Nakit in pripomočki za izdelavo nakita po najcenejši ceni

Ponudba spletne trgovine med drugim vključuje kovinske perle. Uporabljajo se za ustvarjanje lepih nakit, ki jih lahko naredite sami. Zahvaljujoč temu boste imeli edinstven, unikaten nakit, ki bo lepo izgledal na vas, vašo družino, prijatelje in druge ljudi, ki ga nosijo. Ogrlice, zapestnice, prstani, uhani in še veliko več lahko dobite z biseri, ki jih kupite v spletni trgovini. Na voljo je 24 ur na dan. Vedno si lahko kupite kovinske perle, ki so potrebne, da naredite nekaj lepega zase in za druge.

Narejene so iz kovine, ki je odporna na uporabo. Nakit iz njih se lahko oblikuje za ženske v različnih starostnih kategorijah. Odrasli, najstniki, bodo vsi našli nekaj zase. Prilagodili se bodo stilizaciji, ki jo nosite ob posebnih priložnostih, srečanjih z družino in prijatelji. Delujejo dobro v mnogih situacijah.

Ne oklevajte in naročite kovinske perle . Prihranite dragocen čas in denar. V stacionarnih trgovinah ne boste iskali kroglic. Izberite obliko dostave in plačila, kurir pa vam bo prinesel perle na navedeni naslov. Za podrobnosti, predpise obiščite našo trgovino z biseri . Lahko se jim pridružite s poldragimi kamni , kristali Swarovski ali steklenimi kroglicami . Vaš nakit bo bolje izgledal, ko jih boste uporabili.