Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Lesene perle, kroglice za izdelavo nakita.

Lesene perle sodijo med najbolj priljubljene naravne elemente za izdelavo nakita. perle niso drage in imajo velike luknje, zaradi česar je delo veliko lažje, tudi za začetnike. Primerni so za boho stil in eterično, poletno obleko. Če so vam ideje o eko-slogu in pripravljenost, da se vrnete v naravo, blizu vas, bi vas morale zanimati priložnosti, ki jih ponujajo lesene perle.

V naši ponudbi boste našli enobarvne perle v različnih barvah, kot so bela, roza, rdeča, zelena, vijolična in mnogi drugi. Priporočamo tudi večbarvne lesene perle . Obstajajo perle v številnih oblikah: kocke, perle, ovali, palice in sodi. Lesene perle lahko uporabite za ustvarjanje lepih zapestnic, ogrlic in uhanov. Ta vrsta nakita je lahko povezana s tradicionalnimi ljudskimi okraski. Če vam je všeč ljudski slog in lesen nakit, so te perle idealne za vas! Z uporabo lesnih kroglic boste ustvarili čudovite naravne dekoracije in nakit v stilu, ki je blizu vas.

--- preberi več ---
lesene perle

Lesene perle imajo luknjo okrog 2 mm. So naravne perle, prodaja na 20 gramov ali vrečke v razsutem stanju 500 gramov. V naši trgovini imate različne oblike lesenih kroglic okrogle, kocke, ovalne oblike.

Čudovite lesene perle so v prvi vrsti praznik barv. V tej kategoriji najdemo majhne, srednje in velike perle v mnogih barvah. Glede na vaše razpoloženje ali želje lahko ustvarite niz kroglic v hladnih ali toplih barvah. Lahko jih pomešate v barvah in oblikah. Vsi ulovi so dovoljeni! Razvijate lahko tudi edinstvene kontraste, ki bodo zagotovo spodbudili vašo domišljijo - močna fuksija in turkizna, rože z oranžnimi ali umirjenimi beige in rjavimi so način, da imate zanimiv komplet ali en kos nakita. Lesene perle za navoje so dobra ideja za popoldne s prijateljem ali upravljanje prostega časa ter za zanimiv hobi, ki se lahko kadar koli spremeni v pravo podjetje.

Lesene perle in obeski - komplet nakita za vsako priložnost

Zahvaljujoč lesenim kroglicam in obeskom, je možno ustvariti edinstven nakit, ki bo po barvi dosleden. Obeski lahko delujejo kot spektakularni uhani ali glavni, najbolj zapuščen element ogrlice. Vse kar morate storiti je, da izberete perle in obeske, kupite nakit in začnete strastno službo. Učinek bo zagotovo očaral vsakogar, ki pogleda nakit iz lesenih kroglic. Pridobivanje posameznih skladb in izbira kroglic ni le zabavno, temveč tudi način za poglobitev odnosov z, na primer, otrokom ali prijateljem. Pisane lesene perle bodo razveselile vsako dolgočasno deževno popoldne in spodbudile domišljijo.

lesene perle za izdelavo nakita

Lesene perle se uporabljajo za izdelavo izvirnega ročno izdelanega nakita z naravnim in boho slogom. Uhani, zapestnice in ogrlice iz lesenih kroglic se odlično dopolnjujejo s poletnimi, zračnimi stilizacijami z romantičnimi volančki, tkanimi elementi ali resicami. Ponujamo lesene perle v obeh naravnih barvah, ki so idealne za boho styling, kot tudi večbarvne in pisane perle, ki bodo oživile in razlikovale spomladanske in poletne stilizacije.

Poleg celotne palete različnih barv in odtenkov, vam ponujamo veliko izbiro različnih oblik in oblik lesenih polizdelkov za izdelavo nakita, kot so: perle, kocke ali ovali, ki vam bodo omogočili, da sestavite zanimive in edinstvene zapestnice. , uhani in ogrlice.

Če želite ustvariti svoj, zanimiv in originalen nakit, hkrati pa se osredotočiti na visoko kakovost in estetiko izbranih nakit, izberite lesene perle, ki so idealne za ustvarjanje unikatnega nakita.