Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Miyuki® perle

Miyuki perle spadajo med najbolj priljubljena semena v svetu perla. Semenski biseri so najmanjše steklene perle, ki se uporabljajo pri izdelavi nakita. Najbolj priljubljen je Miyuki velikost 11/0 . Zaradi svoje velikosti se Miyuki perle uporabljajo v prefinjenih in prefinjenih zapestnicah, uhanih in ogrlicah. Široka izbira barv in barvnih učinkov omogoča ustvarjanje elegantnih in edinstvenih okraskov. Te semenske perle se lahko uspešno kombinirajo s kroglicami iz drugih materialov, dragih kamnov, gotovih čarov ali odkritja nakita iz srebra. Edina omejitev je vaša domišljija!

Miyuki je japonska znamka, ki slovi po pravilnosti, lepih barvah in visoki kakovosti kroglic. Veliko ljudi, ki se zanimajo za ročno izdelan nakit, uporablja le perle, ki jih izdeluje Miyuki. Beading je hobi, ki zahteva natančnost in ročne spretnosti, vendar je vaše delo z biseri lahko veliko lažje. Potem morate imeti dober pribor. Zato v naši trgovini najdete Miyuki igle in tuljave, ki so idealne za Miyuki perle .

--- preberi več ---
Miyuki® perle

Miyuki perle so eno najboljših japonskih semen. So popolne oblike in barve. Vse perle so popolnoma enake. Ena izmed najbolj priljubljenih kroglic so perle Miyuki Delica. Mi jih prodajajo v maloprodaji ali vrečke v razsutem stanju. Naše veleprodajne cene so najboljše, preverite našo trgovino z biseri.

Miyuki® perle - japonska popolnost

Miyuki Delica so najbolj priljubljene perle Miyuki . Odlikuje jih rezanje Delice, ki lepo odseva svetlobo. Te steklene perle so na voljo v več sto barvah in prevlekah. Delica perle so na voljo, med drugim v prozorni, neprozorni, v notranjosti barvani in še veliko več.

Nicy Miyuki niti - japonske najlonske niti

Miyuki najlonske niti se popolnoma ujemajo z ročno izdelanimi deli z uporabo kroglic Miyuki Delica . Ne glede na to, ali ste le navojne perle na niti, ali ustvarite zapletene vzorce na statve, bodo odlično delovali pri ustvarjanju ročno izdelanega nakita.

japonski miyuki perle

Miyuki® perle, ki jih cenijo ustvarjalci ročno izdelanega nakita po vsem svetu, elementi dela, so znani po svoji visoki kakovosti, natančnosti izdelave in ploski obliki. Miyuki® perle - japonske perle Delica Miyuki je zbirka majhnih kroglic z valjasto obliko, sorazmerno z velikostjo elementa, veliko luknjo.

Znane, japonske perle, na voljo v izjemno širokem razponu barv, ki vam omogočajo ustvarjanje edinstvenega in raznovrstnega dela, so kot nalašč za ustvarjanje zapestnic in uhanov. Majhne perle so primerne za brušenje, kar je najlažji način za določanje robov z iglo, kvačkanjem, statvem ali diskom. Njihove popolnoma skladne oblike skupaj dajejo vtis gladkosti oblike, izenačenosti in poslastice.

Beads Miyuki® je klasičen izdelek za ustvarjanje edinstvenih okraskov, ki vam omogoča ustvarjanje posameznih vzorcev nakita iz najdb nakita . Kupite najcenejše perle in uživajte v priložnosti, da sestavite edinstvene modele, ki se bodo ujemali z odlično obliko ročno izdelanega nakita. Lepo je uporabiti Miyuki s poldragimi kamni ali steklenimi kroglicami .