Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Naravne perle / kroglice za izdelavo nakita / perle

Ponujamo vam veliko naravnih kroglic . Ogledate si lahko našo kategorijo poldragih kamnov, tukaj pa lahko kupite lesene perle, bisere, korale, školjke. Mi prodajo na drobno vrečke ali na debelo vrečke v razsutem stanju. Imate veliko paleto kroglic, oblik, barv.

Kategorija naravnih kroglic je bogata in raznolika paleta, v kateri so elementi, kot so perle iz koral in biserne mize, lesene perle in kokosove lupine ter školjke in naravni biseri. Te perle vam dajejo neomejene možnosti za ustvarjanje edinstvenega in edinstvenega nakita z naravnim značajem. Raznolikost oblik in barv vam omogoča, da ustvarjate okrasne predmete različnih vrst, ki s pomočjo ugotovitev nakita postanejo trajni nakit že vrsto let. Lesene perle in perle kokosove lupine so v skladu z naravnim ekološkim trendom, povezanim z etničnim nakitom. Naravne korale spominjajo na školjke, bisere in oddaljene in eksotične države. Pisani biseri pomagajo ustvariti subtilen, zelo ženski nakit.

--- preberi več ---
naravne perle

Naravne perle - način, da izgledate impresivno

Narava daje veliko navdiha in vas spodbuja, da ustvarite svoj edinstven nakit. Zahvaljujoč naravnim kroglicam lahko zlahka dosežete privlačen učinek. Vsaka skupina kroglic zasluži pozornost. Lupine so edinstveni elementi, ki omogočajo ustvarjanje eksotične zapestnice. Spiralne lupine, vrči ali podolgovate lupine bodo služile kot obeski ali najbolj izpostavljeni deli ogrlice. Majhne barvne lupine lahko zmešamo skupaj in tako oblikujemo mavrično zapestnico. Naravne perle so zamisel za vsakodnevno stilizacijo etničnih naglasov. Ravne okrogle perle in ena večja v obliki lista ali srca je odlična ideja za dolgo ogrlico, ki bo izgledala odlično, na primer s svetlo poletno obleko. Ustvarite lahko tudi lahke uhane iz kokosovih elementov.

perle in perle iz koral - nova klasika

Naravne perle vam omogočajo ustvarjanje nakita, ki vas neposredno pritegne iz narave. perle iz koral so same po sebi klasične - nekoč so bile zelo modne, danes se vračajo k milosti. Na primer, čili paprika v kombinaciji z ravnimi kroglicami v obliki kovanca bo naredila ogrlico z rahlo plenilskim značajem. Naravni biseri - majhni, barviti in bleščeči so ideja za komplet ogrlice in zapestnico v disco slogu. Barve se lahko prosto združijo, da ustvarijo značilno in polno okusno sestavo. Biserni biser z nepravilnimi robovi je popoln material za nakit, ki naj bi ohranil naravno, nemoteno obliko. Prilagojeni bodo tako večerni obleki kot obleki iz naravnih tkanin.

Neprecenljiva sorta, značilna za naravne perle , vam omogoča, da sami ustvarite naravni, ekološki in etnični nakit. Izjemno moden danes ročno izdelan okras, narejen iz naravnih materialov, oblikujejo individualno osnovo, ki ustvarja edinstven slog.

Naravne perle, ki se pojavljajo v mnogih dimenzijah, oblikah in barvah, določajo veliko svobodo koncepta pri ustvarjanju nakita. Ročno izdelani izdelki iz naravnih kroglic so predvsem edinstvenost in trajnost. Zapestnica ali obesek, ki so bili izdelani iz kroglic, privabljajo oko.

Naravne perle so na voljo v pestri paleti kroglic:

korale ,

biseri ,

kokosove lupine in

lesene perle ,

naravni biseri ,

lupine.

Velik izbor ugotovitvah nakit izdelkov za izdelavo nakita ustvarja neomejene možnosti za ustvarjanje edinstvene okraske, ki je zaradi svoje visoke kakovosti, značilne ročno izdelanih, natančnosti in edinstvenost, ustvarjajo veliko konkurence za nakit serijske proizvodnje. Nakit iz naravnih kroglic je vsekakor bolj zanimiv. V naši trgovini najdete tudi poldragi kamni , večinoma iz naravnega kamna.