Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Kroglice iz poldragih kamnov in biserov iz dragih kamnov

Poldragi kamni in kroglice Gemstone sodijo v skupino najbolj priljubljenih kroglic v naši ponudbi. Zapestnice iz teh kamnov so enostavne za izdelavo, tudi za začetnike. Prodaja poldragih dragih kamnov .

Kaj so poldragi kamni (beseda „ dragi kamni “ se nanaša tudi na redke kamne, kot so diamanti ali biseri)? To so naravni kamni manjše trajnosti in trdote kot dragi kamni, vendar še vedno neverjetno zaradi svojih barv in oblik. Agate, ametiste, jade, jaspers, okrasne, turkizne in številne druge kamne za nakit so vam na voljo v naši ponudbi, da vam pomagajo ustvariti nakit, ki bo navdušil vse. Prodajamo dragulje v številnih barvah, oblikah in velikostih, v majhnih in velikih pakiranjih. V naši trgovini z biseri boste našli naravne in človeške izdelane poldrage dragulje, geometrijske oblike kroglic in kvadratov ter kamne v modnih oblikah cvetja in srca. Naši poldragi kamni bodo idealni za vaše delo, ne glede na to, ali imate raje občutljivo opremo ali velike oblike v nakitu.

--- preberi več ---
poldragi kamni

Poldragi kamni za izdelavo nakita

Gemstone beads, poldragi kamni. Prosimo, preverite našo trgovino z biseri. Obstaja veliko vrst poldragih gemstone kroglice , smo prodajo vseh vrst jih naravnih in človek. Nekateri so iz Brazilije, Perua, Kitajske, nekateri kamni so barvani. Kupite jih lahko na kosih v maloprodajnih torbah ali na veleprodajnih cenah v vrečki za razsuti tovor. Poldragi kroglice so odlične za izdelavo nakita, ki jih obicajno prikljucite z najdbami nakita, kot so na primer oci iz srebra, ki ustvarjajo eleganten in ekskluzivni ucinek. Zdaj so zelo priljubljene zapestnice iz ahata, žada, pol-dragih kamnov iz oniksa. Poldragi kamni za izdelavo nakita v naši trgovini z kroglicami so odlične kakovosti in večinoma so naravni dragi kamni. Ponujamo tisoče pol-dragih gemstone kroglice. Prodajamo naravne kamne, sintetične kamne. Prodajamo najbolj priljubljen kamen za izdelavo nakita.

Poldragi kroglice na debelo uk

V naši trgovini z biseri lahko kupite v veleprodaji ali v vrečah za prodajo na drobno. Veleprodajne cene so cenejše, prav tako lahko imate popust od prometa ali velikosti naročila.

Poldragi kamni, dragulji ustvarjajo s strastjo!

Nakit kamni za izdelavo nakita so odlična izbira za ročne obrti. Združujemo jih s polizdelki za izdelavo nakita. Zdaj lahko ustvarite ogrlice, zapestnice, uhane iz naravnega kamna in dekorativnih kamnov. Nakit kamni imajo različne oblike, lahko so okrogli, mat, polirani ali barvani.

Naravni kamni edinstvena lepota za ustvarjanje nakita.

Naravni in rekonstruirani kamni so priljubljeni in edinstveni. Najbolj priljubljeni med njimi so turkizna, ahatna, jade, oniks, tigrovo oko. Naravni kamni za izdelavo nakita se uvažajo iz celega sveta in vsaka ima drugačno zgodbo. Kamni z nekoliko nižjo trdoto in trajnostjo se imenujejo poldragi kamni ali dekorativni kamni. Med njimi so jaspis, ahat, malahit in lapis lazuli, oniks, turkiz, granatno jabolko, amazonit, nefrit, žad. Kupite naše kroglice v maloprodajnih in veleprodajnih pakiranjih.

Kakšna je razlika med dragimi in poldragimi kamni?

Dragi kamen in poldragi kamen sta klasifikaciji dragih kamnov. Dragi kamni so kot diamant, citirin, grante, smeti. Najbolj priljubljeni poldragi kamni v naši ponudbi so ahat, oniks, karneli, amazonit, fluorit, granat, žad, malahit, turkizna. Ne-mineralne vključujejo korale, lavo in marmor. Poldragi kamnite kroglice so običajno manj trde in mehkejše.

Kamni za nakit so organskega izvora, včasih pa so kamni rekonstruirani ali umetno obarvani. Z vsakim kamnom je podroben opis, ali je določen kamen naraven ali umeten.

Maxbeads.si je največji trgovec z naravnimi in poldragimi kamni za izdelavo nakita.

Dekorativni kamni - veselje ustvarjanja nakita

Zahvaljujoč širokemu izboru dekorativnega kamna v naši trgovini lahko zlahka ustvarite nakit z individualnim značajem, meje pa postavlja samo vaša domišljija. Sortiment vsebuje dekorativne kamne v različnih barvah in oblikah. Naravni kamni se odlično ujemajo s polizdelki za izdelavo srebrnega nakita.

Poldragi kamni - idealni za ročno izdelan nakit

Poldragi kamni iz naše trgovine so ponudba za ljudi, ki radi ustvarjajo unikatne izdelke. Zahvaljujoč kamni in dodatki, ki so potrebni za izdelavo nakita, lahko ustvarite okraske, kot so uhani, ogrlice, zapestnice ali lepi diy obeski. Dekorativni kamni so ponudba za amatere, navdušene hobiste in profesionalce, profesionalne draguljarje, na področju oblikovanja nakita.

Nakit s poldragimi kamni in dragimi kamni - pot do prostega časa

Strast je zelo pomemben element življenja, razen poklicnega dela in družine. Ponudba dekorativnih kamnov, dodatkov za izdelavo nakita in nakita je možnost ročnega oblikovanja nakita tako doma kot v specializirani delavnici. Kamni so zelo hvaležen material, ki ga je mogoče enostavno združiti v različne kombinacije. Zahvaljujoč ogromnemu asortimanu je mogoče ustvariti lepe komplete, npr. Kohezivne glede na vrsto kamnov in njihove barve, usklajene s specifično obleko ali bluzo in z razpoloženjem osebe, ki jo obleče.

Naravni kamni - za izdelavo DIY zapestnic

Med našimi dragulji najdete najbolj priljubljene in priljubljene kamne. Kot turkiza, ametist ali gorski kristal. Naši kupci si želijo doseči tudi agate, jaspers, jade. Nakit kamni so popolnoma v kombinaciji z dobrimi rezultati nakita . Poleg zaključkov nakita priporočamo predvsem izsledke iz nerjavečega jekla 316 ali srebro . Kamni se dobro ujemajo s steklenimi kroglicami, kot so toho kroglice ali drugi lepi izdelki za izdelavo nakita z vsega sveta.