Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Sintetične kroglice - plastične kroglice / perle

Če potrebujete poceni perle v razsutem stanju v vrečah, ste v desni trgovini s kroglicami. Nudimo sintetične perle , plastične perle in še veliko več izdelkov za izdelavo nakita. Z njimi se lahko pridružite z najdbami nakita in naredite lepo, a poceni zapestnico ali ogrlico.

--- preberi več ---

Plastične perle, obeski iz akrilnih kroglic - neverjeten barvit svet.

Sintetične korale, narejene iz fimo materiala, so v prvi vrsti označene s cvetličnimi vzorci. Naša ponudba vključuje fimo perle v obliki kroglic ali ravnih modelov, ki so odlični za izdelavo zapestnic. Fimo biseri bodo uporabljeni za izdelavo etničnega, energičnega nakita, polnega pozitivnih čustev. perle te vrste se med seboj razlikujejo, ker je masa urejena drugače. Vendar pa je to nedvomna prednost, saj bo nakit iz teh kroglic edinstven. Plastične perle, obložene z žilami zlate barve, bodo omogočile izdelavo elegantnega večernega nakita. Smolne perle v rdeči barvi, na primer v obliki kroglic, pričarajo ogrlico, ki spominja na otroške igre z rovenberryjem, ki so v umetnostni lekciji naredili perle in zapestnice.

Sintetične perle Barvite iskrice za vsak čas dneva

perle Shamballa so lepe drobtine, katerih neenakomerna dekorativna površina se odlično odbija od svetlobe. Lahko ustvarite izrazno in polno edinstvenega šarma s super ženskim nakitom za večerni izlet. Sintetični biseri uspešno nadomeščajo prave bisere in bodo lepo predstavljeni v kombinaciji z elegantnimi vsakodnevnimi oblačili. Plastične kapljice kapljic so dobre perle za izdelavo uharn. Zahvaljujoč velikemu številu barv, se barve lahko med seboj kombinirajo na podlagi kontrasta, s čimer se ustvari bogat model nakita, kot nalašč za počitniško potovanje. Pisane perle, prepletene s plastično maso, so za ljubitelje "boho" stila nekaj. Popolnoma se bodo uskladili z zračnimi oblekami. Plastični srebrni obeski (zvezde, kačji pastirji, metulji, srca) se lahko uporabijo pri izdelavi zapestnice, sestavljene iz številnih elementov, kot so modularne perle.

Raznolikost barv in oblik - plastične perle ustvarjajo neomejene možnosti za izdelavo nakita, ki je primeren tako za posebne priložnosti kot za vsak dan. Izdelane so iz plastičnih kroglic različnih oblik, od kroglic, skozi solze, do ravnih in nepravilnih elementov, kot so srebrni imitacijski obeski, ki izgledajo kot ogrlice, zapestnice in uhani.

Njihova izjemna lahkost vam omogoča, da ustvarite nakit, sestavljen iz več plasti kroglic, kot so dolge ogrlice, pletene večkrat. Plastične perle so na voljo v zelo široki paleti oblik in barv. Fimo perle s cvetnim motivom, ki so na voljo v okrogli ali ploski obliki, so predstavljene na edinstven način. Smole perle v senci rdeče, popolnoma posnemajo rowan, ki vam omogoča, da ustvarite etnične nakit. Shamballa perle, z neenakomerno dekorativno površino, idealno prisotne v ekskluzivnem nakitu, ki ustvarja edinstven večerni slog.

Plastične perle različnih oblik, v zelo različnih barvah, so osnova za ročno izdelan nakit. Odlično, kot osnova, kot edini element in kot priključek za dodatki za nakit izdelki za izdelavo nakita so potrebni za ustvarjanje edinstvenih, edinstvenih dodatkov.