Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Steklene perle - trgovina z perlami. Stekleni biseri na debelo.

Steklene perle sodijo v skupino najbolj priljubljenih kroglic, ki se uporabljajo pri izdelavi nakita. Za svoj nakit lahko najdete vse vrste kroglic. Nudimo odlične cene, brez hiše po meri, od vrat do vrat. Preveri zdaj!

Steklo je lahka in enostavna za uporabo, zato so možnosti izdelave zanimivih vzorcev kroglic iz tega materiala skoraj neomejene. V naši ponudbi so steklene perle znanih proizvajalcev, kot so Swarovski, Miyuki, Toho in Preciosa, kot tudi nekatere perle manj znanih podjetij. Nudimo široko paleto kroglic v mnogih barvah, oblikah in velikostih. V naši trgovini boste našli steklene perle v obliki mehurčkov (Bubble AB), perle, ki posnemajo jades (Candy Jade perle, Crackle Jade perle), perle, ki jih navdihuje beneško steklo (Lampwork), ali perle z zanimivimi razpokami (Crackle Original) ). Najdete lahko tudi češke steklene perle ali steklene perle iz Japonske.

Obstaja tudi nekaj kroglic v fantastičnih oblikah, kot so srca, solze in zvezde. Steklene perle so idealne za izdelavo izjemnega nakita za vsako priložnost. Ne glede na vašo željo po majhnih ali velikih oblikah v nakitu, boste v naši trgovini našli veliko navdihov za ustvarjanje nečesa posebnega.

--- preberi več ---
steklene perle

Steklene perle za izdelavo nakita

Prodajamo tisoč kroglic iz celega sveta. Kupite lahko češke perle, japonske perle kot perle toho ali perle Miyuki. Prodajamo tudi poceni perle, kot so kristali, žadne perle ali perle. Naša trgovina je ena največjih prodajaln v Veliki Britaniji. Prodajamo perle in perlanje z maloprodajnimi in veleprodajnimi cenami. Steklene perle lahko kupite v majhnih vrečah ali na debelo.

Steklene perle na debelo

Nudimo steklene perle v maloprodajnih torbah ali debelo vrečke. Lahko imate do 30% popusta. Mi ladja od vrat do vrat, ni meri hišo in kakršne koli težave pri nakupu z našim podjetjem. V naši prodaji ponujamo tudi češke perle, kot so SuperDuo , Toho perle in Nakit z ugotovitvami za izdelavo nakita.

Zapestnice iz steklenih kroglic

Zapestnice lahko preprosto izdelate iz steklenih kroglic, potrebujete samo pramen ali elastično žico, na katero položite perle, na koncu pa jo zložite. Izberete lahko barvno prozorno stekleno kroglico, ki se ji lahko pridružite s srebrom ali s kristali Swarovski .

Prodaja:

- steklenih kroglic , čeških kroglic, poldragih kroglic in dragih kamnov, ugotovitev nakita, Swarovski kristalov, materialov za strganje, plastičnih kroglic, lesenih kroglic

perle v različnih oblikah in barvah

Zahvaljujoč steklenim kroglicam se lahko za trenutek vrnete v srednjo šolo, ko so vsi želeli izstopiti, in to lahko storite predvsem z oblačili in dodatki. Majhne steklene perle vam bodo pomagale pričarati zelo impresivno dolgo ogrlico, ki jo lahko oblečete tako, da se spušča od vratu navzdol. Ogrlica je lahko izdelana iz kroglic v več barvah. Takšen nakit se bo popolnoma uskladil z oblekami boho ali hippi slog, učinek razlikovanja od množice pa je zagotovljen. perle v obliki listov ali src so zelo dobra ideja za nenavadno in barvito zapestnico. V kategoriji steklenih kroglic so tudi zelo lepe in popolnoma edinstvene perle millefiori ali domišljijske perle žarnice. Nakit iz kroglic te vrste je edinstven. Zelo priljubljene perle so majhne perle, ki jih lahko kupite kot originalne Toho perle ali cenejše kitajske perle.

Steklene perle - čarobnost izdelave nakita

Steklene perle so zabavne za vsakogar, ki želi svoj prosti čas preživeti na ustvarjalen način. Prav tako je odlična ideja, da pozorno spremljate otroke in se igrate skupaj. Učinki dela prihajajo hitro in zadovoljijo oči in takoj izboljšajo razpoloženje. Ustvarjanje nakita je prava magija, ki oživi v sijaju pisanih steklenih kroglic. Da bi naredili zelo preprosto zapestnico, samo nekaj izbranih kroglic in nakitno podlago, kot je nakitski trak ali fleksibilna vrv. Zapestnica, ki jo sestavljajo izmenične perle v obliki kroglic in kock, je zanimiv dodatek praktično vsem oblekam. Po drugi strani pa lahko polirane perle izdelujejo v disco slogu. Ogrlica in uhani iz teh krogel se bodo ujemali z izvirno svetlečo obleko in visokimi petami.

Stekleni biseri na debelo

V naši ponudbi boste našli steklene perle v maloprodaji in veleprodaji. Ponujamo majhne pakete, ampak tudi prodajo na kroglicah. Zahvaljujoč temu so cene veliko boljše in v naši ponudbi boste našli zanimiv sistem rabatov glede prometa in velikosti naročila.

Steklene perle z obrazi

Če iščete obrazne perle , ste prišli na pravo mesto, prodajamo vse vrste poliranih kroglic, v obliki kristalov, ali izrežemo 36 sten ali 96 zidov.

Prosojne steklene perle

V naši trgovini z nakitom lahko kupite številne vrste in barve kroglic . Ena izmed najbolj priljubljenih je transparentna barva, vse kar morate storiti je, da nastavite ustrezen filter na levi strani, da najdete svoje najljubše izdelke v primerni barvi, npr.