Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Swarovski kristali in kroglice in pedanti

Swarovski je blagovna znamka, ki je znana v svetu show businessa. Kristali Swarovski se pogosto vidijo na oblekah zvezd na rdečih preprogah, vendar ti kristali niso rezervirani samo za bogate ljudi. Prav tako so zelo pogosti na poročne obleke, ki jih izberejo neveste iz srednjega razreda. Vendar pa večina ljudi povezuje Swarovski Elements predvsem z nakitom.

Swarovski nakit ne izdelujejo le profesionalni srebrarji. Danes so Swarovski elementi zelo priljubljeni pri ljudeh, ki se ukvarjajo z ročno izdelanim nakitom. Zato vam nudimo široko izbiro Swarovski izdelkov, ki vam omogočajo, da naredite nekaj izjemnega. V naši trgovini boste našli kristale Swarovski, Swarovski biseri in gotove obeske iz blagovne znamke. Vse so na voljo v več velikostih od najmanjših kroglic, ki merijo 4 mm, do največjih obeskov, ki merijo 22 mm. Izbirate lahko tudi med različnimi barvami (od bele do burgundske) in oblikami (kocke, okrogle in celo metulje). Swarovski Elements so idealni za ustvarjanje elegantnih uhanov, ogrlic in zapestnic.

--- preberi več ---
SWAROVSKI® ELEMENTS

Swarovski kristali so zelo priljubljene kroglice v Avstriji. Kroglice in kristali za izdelavo nakita so zelo priljubljeni, lahko naredite zapestnico, ogrlico ali uhan z Swarovski kroglicami . Swarovski kristalne kroglice smo prodajo v veleprodaji in na drobno vrečke. Swarovski barva in sijaj je ena najlepših na svetu.

Swarovski elementi - Swarovski kristali

Swarovski kristali so polirane kroglice, znane v svetu nakita. Zahvaljujoč ustrezno razvitemu načinu mehanskega rezanja kristalov, vsak element Swarovski Crystal navdušuje z neverjetnim sijajem in jasnostjo rezanja. Kristali Swarovski so hitro postali slavni in začeli se pojavljati v nakitu zvezd.

Danes so Swarovski kristali na voljo vsem. V naši ponudbi boste našli Swarovski kroglice in Swarovski biseri v mnogih barvah, velikostih in oblikah. Tudi oseba brez izkušenj lahko z lahkoto naredi lepe uhane, ogrlice in zapestnice iz teh elementov. V naši trgovini boste našli tudi pripravljene Swarovski obeske, kot so srca, solze ali hruškaste oblike. Tako kot kroglice in biseri so obeski na voljo v različnih barvah in lepih posebnih učinkih.

Kristali Swarovski Elements so najboljša izbira za ljudi, ki imajo radi eleganten nakit, idealen ne le za vsakdanje življenje, temveč tudi za posebne priložnosti. Nakit iz kristalov Swarovski vas bo navdušil! Kot pooblaščeni prodajalec Swarovski Elements zagotavljamo najvišjo kakovost, široko paleto in odlične cene.

SWAROVSKI ELEMENTS izdelki

Linija izdelkov vključuje različne vrste kristalov Swarovski. Najbolj priljubljeni članki zagotovo vključujejo Swarovski kroglice. Uporabljajo se, med drugim, pri oblikovanju originalnih uhanov in ogrlic. V naši ponudbi lahko najdete več kot sto vrst kroglic iz te linije. Vse v različnih barvah, velikostih in oblikah.

Swarovski biseri

Swarovski biseri so popolna imitacija pravega bisera. Narejene so iz visoko kakovostnega kristalnega jedra, imajo odlično okroglo obliko in edinstven premaz. Zaradi teh lastnosti so idealni dodatki za oblikovanje edinstvenih ogrlic, broš ali zapestnic. V naši trgovini najdete Swarovski biseri v vseh barvah in velikostih.

Swarovski obeski za ogrlice in zapestnice.

Pri oblikovanju nekonvencionalnih obeskov in lepih ročno izdelanih ogrlic, so Swarovski obeski iz naše ponudbe najboljša izbira. Popolnoma prefinjen dizajn in različne edinstvene oblike in velikosti so glavne značilnosti izdelkov v tej skupini. To je resnično treba imeti za vse kreativne oblikovalce nakita in navdušence.

Swarovski kristali so tudi zelo dobra darilna ideja za ljubitelje nakita in za vse tiste, ki se hobi in profesionalno ukvarjajo z oblikovanjem in izdelavo ročno izdelanega nakita.

O Swarovskem

Podjetje Swarovski je leta 1895 ustanovil Daniel Swarovski iz Avstrije. Konec 19. stoletja, ko je bila obdelava kristalnega stekla še ročno, je oblikoval in izdelal stroj za rezanje in mletje kristalnega stekla in tako postavil temelje za izdelavo sodobnega nakita. Leta 1956 je Swarovski v sodelovanju z modnim oblikovalcem Christianom Diorjem ustvaril "Aurora Borealis" ali kristale s posebnim vizualnim učinkom. Leta 1977 je nastala prva kolekcija nakita pod znamko Swarovski.

Tako se majhno podjetje s sedežem v Swarovski s sedežem v Wattensu v Avstriji hitro razvija in je znano po vsem svetu, ki se do danes ukvarja s proizvodnjo kristalnega stekla in dodatkov za nakit.

Vabimo vas, da preverite tudi japonske kroglice Toho ali kroglice Miyuki, steklene perle, kroglice in če iščemo cenejše kristale, vas vabimo na kristale CrystaLine .