Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

tassels

Tassels so priljubljeni izdelki za izdelavo nakita, najpogosteje z uporabo rese za uhane, ki spominjajo na boho, etični stil. Resice se dobro prilegajo z vsemi vrstami kroglic, slepih madežev, kar olajša ustvarjanje ogrlice ali zapestnice s takšnim obeskom.

V naši ponudbi boste našli dve vrsti rese, vključno z eno s kovinsko konico.

--- preberi več ---
tassels

Rese za uhane

Tassel je zdaj zelo priljubljen izdelek za uhane ali zapestnico. Ti uhani so zelo lahki in prijetni.

Kako narediti rese?

V naši trgovini boste našli orodje za izdelavo rese, ki vam bo pomagal ustvariti.

Okrasna rese

Kupite rese najceneje, po najboljših cenah jih ponujamo v maloprodajnih in veleprodajnih pakiranjih, možnost popustov in brezplačne dostave. Uporabljajo se lahko za izdelavo nakita, kot rese za zapestnice, pa tudi za različne vrste ročnih del, kot so dekoriranje oblačil, izdelovanje obeskov za ključe itd.

Uhani rese

Chwosty je trenutno zelo moden dodatek k nakitu, predvsem zaradi številnih znanih ljudi, ki se s takimi ornamenti razkazujejo. Najpogosteje se uporabljajo za izdelavo elegantnih uhanov, elegantnih ogrlic ali originalnih zapestnic. Tassel so polizdelki za nakit, ki jih lahko uporabimo tudi za obnovitev stare torbice, puloverja ali bluze. Čeprav se tassels najpogosteje uporabljajo za izdelavo minimalističnega, polnega okrasja, kot je obešanje le ene ščetke na linijo ali verigo, lahko uspešno ustvarite več nekonvencionalnih del in dodate, na primer, steklene kroglice , poldragi kamni ali leseni nakit. praznine. Po tej kombinaciji bo naš okras, npr. Uhani, dobil bolj izviren, izreden izgled. Tatters tudi dobro mešanica v podjetju, kot so svila vrvico ali črto za nakit.

Platna lahko kupite v velikem številu barv, kar vam omogoča uporabo širokega spektra možnosti.