Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

TOHO® perle

Toho perle so semenske perle iz Japonske, ki so pridobile slavo po vsem svetu. Zaradi velike raznolikosti oblik, barv in velikosti so te japonske perle idealne za izdelavo nakita. Mi prodajo mnogih vrst Toho v veliko ceno!

Za uporabo teh steklenih kroglic potrebujete veliko natančnosti in natančnosti. Vendar, če uporabljate svojo domišljijo, Toho perle vam bo omogočilo, da bi fantastično in izredne zapestnice, ogrlice ali uhani. Beading (ustvarjanje nakita in drugih okraskov z majhnimi, semenskimi kroglicami) je odlična uporaba za Toho perle. Vsi, ki se bodo ukvarjali s tem hobijem, naj iščejo dobro trgovino s Toho kroglicami, ker ti izdelki ponujajo visoko kakovost za nizko ceno. V naši trgovini lahko kupite te perle za najnižjo ceno. Toho perle prodajamo v najbolj priljubljeni velikosti 11/0, vendar lahko najdete tudi steklene perle v drugih velikostih. Toho perle so odlične ne le za brušenje, temveč tudi za soutache. Dekoracije, narejene s to tehniko, so ekskluzivne in zelo drage, vendar jih lahko naredite sami z malo stroški.

--- preberi več ---
TOHO® perle

TOHO perle so ena izmed najbolj priljubljenih japonskih semen. Imajo popolno obliko, vsak krog je podoben drug drugemu. Tudi barva kroglic in premaza je enaka na vsakem perlu. Enostavno jih je uporabiti, saj so zelo priljubljeni pri izdelavi perli. Prodajamo TOHO perle v majhnih 5g vrečah ali 25g vrečah.

Toho perle najbolj priljubljenih kroglic iz Japonske

Toho perle so nastale od leta 1957 in so nenehno priljubljene. Čeprav so nastali na Japonskem, so osvojili tudi evropske trge. Ljubitelji ročno izdelanega nakita ali vezenja jih obožujejo zaradi svoje popolne oblike in lepih barv. Toho perle so steklene perle, in kar jih razlikuje od drugih kroglic, je veliko večji premer. Zato se uporabljajo za izdelavo nakita DIY, ampak tudi za dekoriranje serviete, prtov ali vezenih aplikacij.

perle Toho 11/0

Najbolj priljubljeni so okrogle perle s premerom 2,2 mm, to je 11/0 toho perle. Zahvaljujoč procesu galvanizacije so izjemno odporni na obrabo in mehanske poškodbe. Toda Toho ima enako uspešne perle različnih oblik - trikotne s trikotnimi luknjami, kubične s kvadratno luknjo, perle v obliki solze ali kroglic podolgovate. Poleg oblike kroglic se lahko razlikujejo tudi po površini, njihova sredstva pa so lahko srebrna, opalescentna, pozlačena, biserna ali enotna. Zaradi bogastva barv in oblik jih z veseljem izberejo ljubitelji izvirnega, ročno izdelanega nakita.

Ročno izdelan nakit iz kroglic Toho

Različne oblike, različne velikosti in način končne obdelave Glass Toho perle se nahajajo na modnih bluzah, kjer so zaključene s pisanimi aplikacijami ali uporabljene za dekoriranje enobarvnega vezenja. Najpogosteje se uporabljajo za izdelavo nakita.

Toho perle za zapestnice

Najmanjše perle, premera približno 2 mm, bodo koristne pri izdelavi zapestnic in ogrlic z etničnim slogom, kjer je najpomembnejše število kroglic in bogastvo njihovih barv. Večje Toho perle pa lahko lepo prikažete na uhanih ali zapestnicah. Nato so narejene iz verižic, trajnih trakov ali strun, same perle pa so poudarjene z dodajanjem posebnih distančnikov vzorcu.

Prav tako je vredno preveriti njihovo konkurenco. Priporočamo japonske perle Miyuki in cenejšo alternativo, steklene perle.

Koliko Toho kroglic je v 10g?

Količina kroglic Toho v pakiranju po 5 gramov, 10 gramov ali 50 gramov je odvisna od velikosti perle. Tako bisere 6/0 bo približno 150 kosov v 10 gramov, 8/0 400 kosov, 11/0 pa okoli 1040 Toho kroglic v paketu po 10 gramov, 15/0 pa 2.600 kosov. Navedene količine so približne in se lahko nekoliko razlikujejo glede na barvo in način galvanizacije. Če želite izvedeti, koliko je v paketu 5gram ali 50, preprosto pomnožite dano količino. V naši trgovini navedemo približno količino za vsako ceno.

TOHO beads je izraz, ki ga poznajo skoraj vsi. Majhne steklene perle so na Japonskem proizvedene že vrsto let, od koder se pošiljajo po vsem svetu. Kljub dejstvu, da je v tovrstne izdelke vpletenih veliko podjetij, nobena od njih ne more dobiti enake visoke priljubljenosti in dobrega ugleda kot TOHO perle. Zaradi tega dejstva so v mnogih okoljih, predvsem med ljudmi, ki so sodelovali pri ustvarjanju nakita, pridobili ime zakladov z vzhoda.

Kaj so toho perle?

TOHO perle so izdelane izključno iz stekla v najrazličnejših sortah. mat, prosojni ali svetleči v luči različnih barv - vsaka od zelo širokih razponov uspeva ujemati perle idealne za vsako. Nekateri od njih, zlasti iz prozornega stekla, imajo srebrno ali pozlačeno plast, kar jim daje dodaten čar.

Oblike TOHO kroglic

Osnovna oblika so okrogle perle, ki se najpogosteje uporabljajo tako pri izdelavi nakita kot pri modnih oblikovalcih, vendar so zelo priljubljene tudi ti cevi. Ponudbo dopolnjujejo šesterokotne perle, ki ustvarjalnemu nakitu dajejo edinstven videz. Druga težava je izbira prave velikosti. TOHO ima 4 osnovne velikosti - 6, 8, 11 in 15. Njihov premer je: 4 mm za velikost 6, 3 mm za velikost 8, pribl. 2,2 mm za velikost 11 in 1,5 mm za velikost 15. To vpliva na velikost nakita, ki je narejen, in na težo. Najpogosteje se prodajajo po teži, v pakiranjih, ki vsebujejo eno vrsto in velikost kroglic. Nekateri prodajalci ponujajo tudi ti mešanice, ki vsebujejo perle različnih barv ali različnih velikosti. Vendar pa velika večina kupcev raje izbere svojo barvo in velikost, zato se odločijo za nakup kroglic z enakimi parametri.

Toho perle lahko uporabite na več različnih načinov, da se jim lahko pridružite s poldragimi kamni ali z nakitom , prav tako je lepo narediti zapestnico s kroglicami in steklenimi kroglicami .