Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Usnjena vrvica in material za vezanje

Usnjena vrvica in materialni kabel imata ključno vlogo pri izdelavi ročno izdelanega nakita. Če ste dolgčas s tradicionalnimi srebrnimi verigami ali verigami iz drugih tradicionalnih materialov, je morda skrajni čas, da kupite usnjeno vrvico. Usnjena vrvica je odlična za ustvarjanje zanimivih okraskov in nakita. Običajno se uporabljajo za izdelavo zapestnic. Če želite v najkrajšem možnem času pripraviti novo, modno zapestnico, je dovolj, da del tankega traku za nakit združite s pisanim šarmom. Ali vam je bolj všeč bolj prefinjen dizajn? Uporabite nekaj strun v različnih barvah!

V naši ponudbi boste našli veliko različnih vrst usnjenih vrvi in materialov. Prodajamo trakove iz kravjo kožo in umetnega usnja, trakove za material in pletenice. V naši trgovini obstajajo gladka vrvica, ploska vrvica in elementi iz materialnega učinka kože. Naši izdelki za nakit so na voljo v številnih barvah in velikostih od zelo tanke (idealne za fine ogrlice in subtilne uhane) do tistih, ki merijo 14 mm.

--- preberi več ---
usnjena vrvica

V naši trgovini z biseri nudimo usnjeno vrvico za izdelavo zapestnice, ogrlice. Mi prodajo na drobno vrečke ali v razsutem stanju s veleprodajnimi cenami. Imamo veliko različnih barv, velikosti. Usnjena vrvica je zelo priljubljen material, običajno morate kupiti nekaj ugotovitev o nakitu, zlasti nekaj koncev, da ustvarite zaprtje za zapestnico ali ogrlico.

Usnjena vrvica - zapestnice z obeski in ogrlicami

Nakit trak v obliki vrvice daje neskončne možnosti za ustvarjanje edinstvenega nakita. Primer so lahko zapestnice. Le nekaj različnih trakov krasijo občutljivi, majhni obeski in se s srebrom zaključijo v obliki široke letve. Zapestnica, čeprav je polna majhnih stvari, bo dala vtis "kaosa pod nadzorom". Vendar pa turške zapestnice niso vse, ker so ogrlice s trakovi prav tako zelo prijazne. Dve ali trije trakovi zadostujejo za ustvarjanje skromnega, a izredno prefinjenega, dekorativnega. Morali bi obleči tangice, na primer nekaj lesenih kroglic ali naravnih perl, in izdelali smo načrt ogrlice ali zapestnice iz naravnih materialov. Morate jih popraviti, da ne spremenijo svojega položaja. Dovolj je za 3-4 kroglice za en trak. Tako dobljena ogrlica je dodatek obleki in beli bluzi. Nežni biseri, kroglice in obeski bodo delovali tudi v primeru pletene zapestnice. Nakit iz nakita je lahko osnova za ogrlico. Takšno dekoracijo je treba namestiti blizu vratu, da se na primer prikaže polirani dekorativni kamen v obliki obeska.

Uhani z usnjeno vrvico in debelimi zapestnicami

Zapestnice so kategorija, v katero so položene ravne usnjene vrvice. Lahko naredite zapestnico, ki je široka približno 10 cm, na vsako vrvico položite kroglico ali obesek, celotno pa je povezano s široko zaponko. Ravni trakovi za nakit so idealni za izdelavo dolgih uhanov. Samo na vrhu zaprite nekaj nizov enake dolžine (lahko so v enakih barvah ali različni) s posebnim nakitom za uhane, da dobite uhane v etno slogu. Dobro se bodo ujemali s poletnimi oblačili z usnjenimi elementi.