Obvestilo: Naša stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev v skladu s Politiko Zasebnosti. Lahko določite pogoje shranjevanja piškotkov v Vašem brskalniku.

Žica iz elastičnega nakita, jeklena žica, bakrena žica, aluminijasta žica

Žice in jeklena žica, elastična žica - baza za nakit. Nakit ni le lepe kroglice , obeski ali barvno steklo. To je tudi nakit žice in nakit povezave, ki so nepogrešljive osnove in vam omogočajo, da ustvarite kakršno koli zapestnice, ogrlice ali uhani. Pred začetkom projektiranja je vredno opremiti se z vrsto kablov in žic. So trajni elementi, dobro zaščitne kroglice, poleg tega pa velik izbor barv omogoča delo s temi elementi užitek, možnost ustvarjanja novih in edinstvenih modelov nakita pa bo prinesla veliko veselje vsaki osebi. Žice in kabli se lahko zelo enostavno modelirajo, vendar dobro delujejo tudi kot toge povezave. Zato lahko služijo kot osnova za dolge uhane ali okrogle ogrlice. Kabli in žice so naviti z vzdržljivimi in udobnimi plastičnimi tuljavami. Zaradi tega je med njimi enostavno vzdrževati red - ne bodo se zapletli ali razvili sami, v prsih z bazami in montažnimi elementi pa bo vse vedno videti jasno.

--- preberi več ---
žice in vrvice

Nakit žice in elastična žica, jeklena žica, koluti - bogata uporaba

Steel nakit povezave so odličen material, iz katerega lahko ustvarite lepe uhane. Kako je izdelan ta nakit? Le nekaj kosov vrvice (različnih dolžin) se med seboj povežejo in nato izbrane kroglice. Lahko so biseri ali zelo privlačne kroglice millefiori. Kroglice je treba pred padcem zavarovati na dnu. Na ta način, vzpon lep, privlačen nakit. Bakrene žice za nakit bodo omogočile izdelavo ogrlic v obliki obročev, to je tistih, ki so tanke, vendar trdih in prikazujejo obeske ali kroglice, ki so na njih zelo dobro. Samo izmerite pravo dolžino žice in pustite domišljiji divje. Na taki ogrlici bodo tako individualni obeski (npr. Dragi kamni, kovinske kroglice itd.) Izgledali odlično, kot tudi kroglice, oblikovane v obliki, ki spominja na lep grozd. Za to so še posebej primerne srebrne in zlate žice, saj se te barve najlažje ujemajo z drugimi elementi, kot so kroglice.

Elastične zapestnice in pisane obeske za telefone

Obesek za telefon je še vedno trendovski dodatek, ki ga lahko uporabite tudi kot obesek za ključe. Vse kar potrebujete je žica za nakit, vrv v kateri koli barvi in nekaj kroglic. Posledično se bo pojavil čudovit majhen predmet, ki bo vedno gledal v nasmeh. Žice so primerne tudi za izdelavo zapestnic, polnih majhnih kamenčkov ali težjih kroglic. Prilagodljiva vrv je osnova, iz katere lahko ustvarite čudovito zapestnico. Zahvaljujoč elastični vrvici se zapestnica lahko enostavno prilagodi obodu zapestja. Poleg tega povezava omogoča preprosto spreminjanje elementa.